butësirë

Shqip

Butësirë f.sh. -

  1. Mot i butë dhe i lagësht, kohë e ngrohtë (sidomos në dimër). Bën butësirë.
  2. Vend i butë e me lagështi.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.