burulluk

Shqip

Burulluk m.sh. -

  1. Pëlhurë, zakonisht e bardhë, e hollë dhe e rrallë, që përdoret për perde, për shami koke etj.; napë. Perde (lahuri) burulluku.
  2. Shami koke prej nape të hollë e të bardhë. Vuri (lidhi) burullukun.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.