burokratizohem

Shqip

Burokratizohem vetv. -

  1. Marr tiparet e burokratit dhe sillem e veproj si burokrat, bëhem burokrat.
  2. Pës. e burokratizoj.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.