burgosur

Shqip

Burgosur

I mb. - Që është futur dhe mbahet në burg.

II m.sh. - Ai që është futur dhe mbahet në burg. I burgosur politik.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.