bullut

Shqip

Bullut m. - Raki e butë dhe e keqe, rakia e fundit që del nga kazani, fundi i kazanit; kund. balli i kazanit. [1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.