bullubreshkë

Shqip

Bullubreshkë f.sh.mospërf. - Grua e shëmtuar, që është veshur në mënyrë tepër të stërholluar dhe është stolisur jashtë mase.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.