bukurshkrim

Moke

Bukurshkrim m. -

  1. Mënyrë shkrimi e bukur, e rregullt dhe e qartë; shkrim i bukur. Shkruaj me bukurshkrim.
  2. Lëndë mësimore në shkollë, në orët e së cilës nxënësit mësojnë të shkruajnë bukur. Fletore bukurshkrimi. Ora e bukurshkrimit. Mësuesi i bukurshkrimit.[1]

[]]

Shqiptimi

Pershendetje shpresoj qe jeni mire, ju pergezoj per punen qe po e beni ju jeni te veqante

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.