bukas

Shqip

Bukas ndajf. - Luaj bukas: luaj duke i ndarë letrat të përmbysura në aq grupe sa lojtarë marrin pjesë dhe fiton ai që ka letrën me vleftë më të madhe.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.