bukësheqere

Shqip

Bukësheqere f.sh. - Ëmbëlsirë që bëhet me miell, me vezë e me sheqer, shtrohet në tepsi si bukë dhe piqet në furrë; revani.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.