bukëharam

Shqip

Bukëharam m.sh.keq. - Ai që nuk rron me djersën e vet; ai që nuk punon dhe e ha bukën kot; si mallk. ai që e pastë bukën haram.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.