buhavitur

Shqip

Buhavitur mb.bised. -I ënjtur, i fryrë (zakonisht për trupin dhe pjesët e tij). Sy të buhavitur. Këmbë të buhavitura.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.