buhar

Shqip

Buhar m.sh. -

  1. Rruginë midis dhomave, e mbyllur nga njëra anë, që mund të ketë edhe dritare. Buhari i shtëpisë. Rri në buhar.
  2. Rrugicë e ngushtë dhe e errët.
  3. shih buhari,~a.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.