bufnjak

Shqip

Bufnjak m. -

  1. Borë e imët dhe e butë si miell; borë jo e ngjeshur, e shkrifët.
  2. Tokë e butë dhe e shkrifët, dhe i shkrifët.
  3. përd. mb. I butë dhe i shkrifët (kryesisht për dheun, për tokën).[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.