brymishtë

Shqip

Brymishtë f.sh. - Dëborë e imët dhe fare e pakët, aq sa mezi zbardh tokën. Kanë rënë ca brymishta.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.