brumëzoj

Shqip

Folje

Brumëzoj kal. -

  1. Bëj brumë, gatuaj brumë.
  2. E bëj si brumë, e gatuaj dhe e zbut si brumë, e zbruj.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.