bronkit

Shqip

Bronkit m.sh.mjek. - Sëmundje e bronkeve, që shfaqet me skuqjen dhe me ënjtjen e cipës së tyre, mahisje e bronkeve. Bronkit kronik (akut). Bronkit ngjitës. I sëmurë me bronkit. Hoqi (kaloi) një bronkit.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.