brivetmi

Shqip

Brivetmi m.mit. - Qenie mitologjike, që del në përrallat popullore si një shtazë me një bri në ballë dhe që shëmbëllen me kalin.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.