brilantinë

Shqip

Brilantinë f.sh. - Pomadë me erë të mirë, e cila përdoret për të lyer flokët që të rrinë të butë e të shtruar dhe që të shkëlqejnë. Lyen flokët me brilantinë. Vë brilantinë.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.