brezore

Shqip

Emër

brezore f.sh. -

  1. Armë brezi, zakonisht revole. Ngjeshi brezoren.
  2. Këmishë burrash a grash, e bërë prej pambuku dhe e shkurtër deri në brez.
  3. Faqe mali a kodre me brezare.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.