breshkazi

Shqip

Breshkazi ndajf. - Luajmë breshkazi: luajmë dy vetë, duke lidhur duart poshtë këmbëve dhe duke shtyrë njëri-tjetrin (lojë fëmijësh).[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.