brerëz

Shqip

Emër

brerëz f.

  1. Sëmundje e ullinjve, që u than kokrrat dhe ua rrëzon përtokë. U ka rënë brerëza ullinjve.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.