botëndijim

Shqip

Botëndijim m.libr. - Mënyra e rrokjes dhe e pasqyrimit të botës që na rrethon, mënyra e ndijimit të botës. Botëndijimi i shkrimtarit. Botëndijimi i nxënësit.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.