borsalinë

Shqip

Borsalinë f.sh. - Kapelë e rrumbullakët prej plisi të fortë, me strehë të ngushtë rreth e rrotull dhe me një shirit për zbukurim. Borsalinë e zezë. Mban borsalinë.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.