bordullak

Shqip

Bordullak m.sh.bot. - Bimë barishtore e degëzuar, e cila rritet e shtrirë nëpër livadhe, anës arave etj., ka kërcej të butë dhe gjethe të trasha, që përdoren për ushqim. Lakror (byrek) me bordullak. Sallatë me bordullak.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.