bordero

Shqip

Bordero f.sh.fin. -

  1. Listë që përmban emrat e punonjësve të një ndërmarrjeje a të një institucioni, pagën e secilit dhe vendin për nënshkrimet; listë pagese. Borderoja e rrogave. Nënshkruaj borderonë.
  2. Listë, ku janë shënuar llogaritë ose emrat e sendeve që merren në dorëzim; inventar. Borderoja e dorëzimit.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.