bocman

Shqip

Bocman m.sh.det. - Nënoficer në një anije, i cili kujdeset për pajisjet dhe për nevojat e detarëve, nostrom. Bocmani i anijes.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.