blindazh

Shqip

Blindazh m.sh.usht. - Ndërtim me një mbulesë të fortë, që i qëndron zjarrit të artilerisë dhe që shërben për mbrojtjen e forcave të gjalla; strehim i blinduar. Frëngjitë e blindazhit. Hyj në blindazh.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.