blidë

Shqip

Blidë f.sh. - Shportë e vogël hekuri, që i vihet në turi një kali që kafshon dhe që nuk është i shtruar.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.