bletas

Shqip

Bletar ndajf. - Luaj bletas: luaj duke u përpjekur të rrëzoj kësulën nga koka e një lojtari, i cili qëndron në mes dhe godet të tjerët, që i kanë zënë sytë me dorë.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.