blejzë

Shqip

Blejzë f.sh. - Fije që del nga kërcelli i kërpit a i lirit të rrahur dhe që përdoret për litarë, për thasë etj.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.