blegtor

Shqip

Blegtor

I m.sh. - Ai që merret me rritjen dhe me mbarështimin e bagëtive; punonjës i blegtorisë; bari. Blegtorët e kooperativës.

II mb. - shih blegtoral,~e. Vend blegtor.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.