bjeshkoj

Shqip

Bjeshkoj jokal. -

  1. Dal në bjeshkë me bagëti, shpie bagëtinë në bjeshkë dhe veroj atje me to.
  2. kal. Kullot bagëtinë në bjeshkë; mbaj bagëti për verim. Bjeshkon grigjën.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.