bishtmëllenjëz

Shqip

Bishtmëllenjëz f.sh.zool. - Peshk me trup të shtypur, me sytë të vendosur së bashku nga njëra anë, që rron në fund të detit dhe e ndërron shpejt ngjyrën sipas mjedisit.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.