bishtakuq

Shqip

Bishtakuq m.sh. -

  1. zool. shih bishtkuq,~i.
  2. zool. Peshk i familjes së krapit, me pendë në ngjyrë të kuqe.
  3. Fik i kuq në trajtë të patëllxhanit dhe me bisht të gjatë, patëllxhanës.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.