bigonë

Shqip

Bigonë f.sh.muz. - Vegël muzikore popullore, që ka një pipëz dhe dy tyta prej kocke. I bie bigonës.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.