bezistan

Shqip

Bezistan m.sh.vjet. - Pjesë e pazarit të tipit lindor, tërësisht a pjesërisht e mbuluar dhe e mbyllur me porta. Dyqan në bezistan. Roja e bezistanit. Si në bezistan me bollëk.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.