berrejshëm

Shqip

Berrejshëm mb.palak. - Që bën be në të rreme, që gënjen dhe betohet se thotë të vërtetën. Ngatërrestar dhe berrejshëm.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.