belluz

Shqip

Belluz m.sh. - Cohë e lëmuar dhe me shkëlqim, me push më të gjatë e më të rrallë se të kadifesë. Belluz i zi. Fustan (pallto) belluzi. Mbulesë (perde) belluzi.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.