bejlege

Shqip

Bejlege f.sh. -

  1. Dele ose dhi me balluke.
  2. Vezë pule e vogël dhe e fortë; vezë e pulës së re, vezë zoge. Bëri një bejlege.
  3. fig. Vajzë e fortë dhe e shkathët.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.