bejkë

Shqip

Bejkë f.sh. -

  1. Dele krejt e bardhë. Bejkë rudë. Bejkë mali. Bejka e stanit. Lesh bejke.
  2. përk. Vajzë e re, bardhoshe dhe e hijshme.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.