befas

Shqip

Befas ndajf. - Në mënyrë të papritur dhe të menjëhershme, papritmas, papandehur.Erdhi (hyri, iku) befas. Sulmoi befas. Vdiq befas.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.