bec

Shqip

Bec m.sh. -

  1. Qengj i vogël. Bec i bardhë. Kullosin becat.
  2. fig. bised. Njeri i urtë dhe i butë, qengj (zakonisht për fëmijët).[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.