bazukë

Shqip

Bazukë f.sh.usht. - Armë zjarri reaktive, që përbëhet prej një gypi (të cilën luftëtari e mbështet në sup) dhe që përdoret zakonisht kundër tankeve. Predhë bazuke. Qëlloj me bazukë.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.