bashkëvëlla

Shqip

Bashkëvëlla m.sh. - Shok shumë i afërt në një punë, në një shoqëri, në një veprimtari etj.; njeri shumë i afërt, si vëlla, me të cilin më lidh vendlindja dhe kam interesa e qëllime të përbashkëta. Bashkëvëllezërit e mi dardharë.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.