barkashore

Barkashore f.sh. - Enë (poçe balte, kusi etj.) me bark të fryrë, që përdoret për gatim; shtambë balte nga njëra anë me bark dhe nga ana tjetër e sheshtë. U thye barkashorja.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.