baraspeshim

Baraspeshim m.sh. - Veprimi dhe gjendja sipas kuptimit të foljes baraspeshoj. Baraspeshimi i makinave. Janë në baraspeshim.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.