bar-bufe

Bar-bufe f.sh. - Lokal ku njerëzit pinë e hanë zakonisht më këmbë, bar dhe bufe së bashku. Hyj në bar-bufe. U ulëm në një bar-bufe.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.