baobab

Shqip

Emër

Baobab m.sh.bot.

  1. Dru tropikal me trung shumë të trashë dhe me kurorë të gjerë, që bën kokrra të mëdha si kunguj. Baobabi afrikan.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhët tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.