bandit

Bandit m.sh.keq. - Njeri që vret e pret dhe plaçkit në mënyrë të egër e të pamëshirshme; pjesëtar i një bande kriminelësh; keqbërës. Grup banditësh. Punë banditësh. I kapën banditët.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.