baltos

Baltos kal. -

  1. Përlyej a fëlliq me baltë, bëj me baltë, përbalt.
  2. Ngjesh me këmbë dheun e njomë dhe e bëj baltë.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.